REMONTIT JYVÄSKYLÄSSÄ JA MUUALLA KESKI-SUOMESSA

Remontit koteihin, yritysten tiloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Olipa remonttitarpeesi mikä vain, voit kääntyä puoleemme. Kauttamme onnistuvat kokonaisvaltaiset remontit putki- ja sähkötöineen. Hallussamme on myös märkätilojen remontointiin oikeutta VTT vesieristyssertifikaatti.

RAPISEEKO MAALI SEINISTÄ JA PITÄISIKÖ SALAOJITUKSETKIN UUSIA?

Huoli pois ja soitto tännepäin. Laitamme kerralla kaiken kuntoon ja kotisi jaksaa taas vuosikymmeniä kerralla eteenpäin. Olipa murheenasi mikä vain remonttia vaativa kohde, sauna, seinät tai katto, me korjaamme. Hoidamme niin isot kuin pienetkin toimeksiannot.

ASIAKASTA KUUNNELLEN

Ennen työn alkua sovimme tarkkaan tehtävät toimenpiteet. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme remontit ja uudisrakentamisen toimenpiteet takuutyönä.

About the Author

admin